Over ons

Het team van Instore Building Holland is gespecialiseerd in het ontzorgen van uw bouw en/of verbouw activiteiten voor uw interieur. Hoofdzakelijk gericht op het ontwerpen, produceren en inrichten van interieurs voor tuincentra en bloemisten. Ook bieden wij oplossingen voor instore supermarkt concepten, dierenwinkels enzovoorts. Met onze ruime ervaring op de internationale markt kunnen wij u ook uitstekend adviseren op het gebied van routing / inrichting. Instore Building Holland is actief door heel Europa.

De meubelen worden door IBH zelf ontworpen en geproduceerd in het pand te Drachten.

Daarnaast leveren wij ook Unirack stellingen / Tego compatible stellingen / Winkelwagens / Toonbanken/ Signing / Sfeerdoeken / Routebordjes etc.

Onze aanpak is sfeer en beleving! Wij zorgen dat uw klant zich prettig en geïnspireerd voelt. Speerpunt is het creëren van een geoptimaliseerde routing/inrichting en een hogere omzet per vierkante meter. Hiervoor maken wij gebruik van digitale tekensystemen en 3d ontwerpen.

U kunt bij ons terecht voor een extra tafeltje tot een totaalconcept.

IBH staat voor korte lijnen. Uw wensen staan bij ons centraal.


Partners

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben Cor van der Meulen (Instore Building Holland), Peter van der Meulen (Dutch Retail Concept) en Rob Torn (Garden Retail Management Support) hun krachten gebundeld.

Door deze samenwerking kunnen wij een breed pakket aan diensten in bedrijfsadvies en interieurinrichting verzorgen.